Graffiti Moon - Кат Кроули

Graffiti Moon
Автор: Кат Кроули
Обем: 256 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Orange Books"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-03-28
Нашата цена: 10.83 лв
 

Луси Дервиш търси Сянката и Поета – мистериозни художници на графити, които са оставили своите творби из целия град. Тя е запленена от творчеството на Сянката, което сякаш ѝ говори нещата, които тя има нужда да чуе.

В последната вечер от гимназията Луси и приятелите ѝ се впускат в неочаквано приключение – тя е твърдо решена да намери Сянката; приятелките ѝ Джаз и Дейзи искат да намерят любовта; Ед и Лео се забъркват в опасна схема, за да изплатят свои дългове.

Последният, с когото Луси очаква да прекара нощта, е Ед – момчето, с което е имала единствената несполучлива среща в живота си. Ала когато Ед казва, че знае къде да открие Сянката, двамата се впускат в среднощно издирване по местата, където върху градските стени отеква разбитото сърце и желанието за бягство на Сянката.

Единственото, което Луси не успява да види, е точно пред очите ѝ.

Кат Кроули е родена през 1971 година във Виктория, Австралия. Започва да се занимава с писане в по-късен етап от живота си. Като по-млада винаги е разказвала истории, но никога не ги е записвала. Когато се премества да живее в Европа, тя започва да пише писма на брат си – Антъни Кроули. Завръщайки се в Австралия, Кат установява, че брат ѝ е използвал нейните писма, за да направи мюзикъл, който се играе в три театъра в Мелбърн. Кроули казва, че това я е подтикнало за почне да пише.

Нейната първа книга, The Life and Times of Gracie Faltrain, е публикувана през 2004 година и добива голям успех. От тогава тя е написала пет книги, две от които са от поредицата за Gracie Faltrain.

A Little Wanting Song е първият ѝ роман, публикуван в САЩ.

Graffiti Moon е най-популярната ѝ книга. Към момента е издадена на близо 10 езика.