Сексът - ръководство за употреба - Фелиша Зопол

Сексът - ръководство за употреба
Автор: Фелиша Зопол
Обем: 0 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Вакон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-04-04
Нашата цена: 14.55 лв
 

Ако файлът ви „Интимно общуване“ е празен; ако сексуалният ви софтуер дава грешка; ако тепърва навлизате в потайните дълбини на близостта с другия пол; или пък дотолкова владеете материята, че имате нужда от курс за напреднали, а може би партньорът ви трябва сериозно да навакса познанията си, за да ви догони, тогава сте попаднали на правилното място.

„Сексът: ръководство за употреба“ е задълбочен, полезен и забавен анализ на най-възбуждащата и съблазняваща тема в историята на човечеството. В него ще намерите:

Пълен списък с необходимия хардуер (частите на тялото) и начина му на употреба;
Подготовка за оптимално представяне;
Инициализация (съблазняване);
Докосвания и стимулации;
Алтернативни техники;
Достигане на пълна генитална активация;
Режим на изключване;
Многообразие от варианти за полов акт;
Оргазъм, техники за по-интензивен оргазъм, посторгазъм;
Сексуално общуване за напреднали;
Фетиши;
Аксесоари – употреба и поддръжка.

Накрая на пълния курс на обучение ви чака заслужен „Сексуален сертификат“ за експертни познания в областта на удоволствието.

Това малко ръководство ще инсталира във вас една пълна и обновена версия на насладата от интимното общуване и сексуалното доволство.

Фелиша Зопол е автор на няколко книги, сред които „Десетте тайни на страхотния секс“ и „Да поговорим за секс: над 600 цитата за най-старата мания на света“. Писала е по въпросите за секса и интимните отношения за Dreamlife, Inc.

За илюстраторите:

Пол Кепле и Скоти Рейфснидър са по-известни като основателите на студио Headcase Design във Филаделфия, САЩ. Публикували са в много издания за дизайн и илюстрация като A/GA 365 и 50 Books/50 Covers, American Illustration, Communication Arts и Print.