Водопад. Книга 2 от поредица Сълза - Лорън Кейт

Водопад. Книга 2 от поредица Сълза
Автор: Лорън Кейт
Обем: 352 стр.
Формат в мм.: 145х200
Издател: ИК "Intense"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-04-13
Нашата цена: 13.65 лв
 

Роман за любов, предателство и епични последствия – една променяща света история, разказана от момиче, чиито сълзи притежават силата да възродят изгубения континент Атлантида.

Вторият роман от поредицата “Сълза” е наситено романтичен, със силни, пламенни главни герои, впримчени във вълнуващ фантастичен любовен триъгълник.

Сълзите на Еврика са наводнили земята и сега Атлантида се въздига, заедно със злия си владетел, Атлас. Еврика е единствената, която може да го спре, но първо трябва да се научи да се бие. Тя прекосява океана заедно с Кат, близките си и Андър, прекрасния и загадъчен Пазител на Атлантида, който обещава да й помогне да открие Солон – енигматичен изгубен Пазител на Атлантида, който знае как да победи Атлас.

Опитвайки се да проумее мрачния свят, който нейната тъга е сътворила, Еврика получава удивителни прозрения от омагьосано езеро. Объркващото й отражение разкрива съкрушителна тайна и ако е достатъчно силна, Еврика може да почерпи от това познание, за да победи Атлас. Освен ако разбитото й сърце не е точно това, от което той се нуждае, за да подхрани своето възраждащо се кралство…

Във “Водопад” Еврика има шанса да спаси света. Но ще трябва да се откаже от всичко – дори от любовта.

От Лорън Кейт, авторка на бестселър поредицата “Паднали ангели”