Благодаря за преживяното - Валери Трирвайлер

Благодаря за преживяното
Автор: Валери Трирвайлер
Обем: 240 стр.
Формат в мм.: 130х210
Издател: ИК "Хермес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-04-22
Нашата цена: 14.95 лв
 

Запознанството на политическата журналистка Валери Трирвайлер с Франсоа Оланд преобръща живота й. Въпреки че и двамата са обвързани, те не могат да устоят на пламналата помежду им любов. Любов, заради която тя жертва семейството и кариерата си и се превръща в една от най-ненавижданите жени във Франция. През 2012 г. Оланд е избран за президент на републиката. Валери се оказва в ролята на Първа дама, но с неясен статут.
Сензационните разкрития за аферата на държавния глава с актрисата Жюли Гайе през януари 2014 г. слагат край на близо деветгодишната им връзка. И карат Валери да посегне на живота си.
В своята откровена изповед тя разкрива шокиращи подробности от съвместния им живот. След раздялата им Оланд й изпраща по десет есемеса на ден, молейки я за прошка. Валери обаче решава да продължи живота си без него.
И да разкрие на читателите истината. За неустоимото привличане, безумната любов, лъжите, изневярата, гнева и страданието. За властта, която променя президента и разяжда като киселина любовта им.
„Благодаря за преживяното“ се превръща в най-бързо продаваната книга във Франция за всички времена. За първи път в историята животът на действащ държавен глава е описан толкова откровено и скандално от бившата му партньорка.