Готино е да си тъп. Поредица 200% ЗДРАВ СМЯХ - Радослав Младенов

Готино е да си тъп. Поредица 200% ЗДРАВ СМЯХ
Автор: Радослав Младенов
Обем: 336 стр.
Формат в мм.: 120х200
Издател: ИК "Atea Books"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-04-17
Нашата цена: 10.56 лв
 

Своеобразен The Best от творчеството на сатирика Радослав Младенов, носител на осем литературни, една театрална и две кино награди.

В първата част на изданието ще се запознаете с екшън-приключенията на най-смахнатите пазители на закона в BG – неудържимият полицай Стойнев, известен в престъпния свят като Пантерата, и подмолният тарикат Кънчо, донесли чест и слава на създателя си в световен мащаб!

Веднага след това Ви очакват шеметни истории с легендарното частно ченге Спиро Гошев – ритан, мачкан и смачкан, но винаги комичен и оптимистичен, артистичен и… балистичен!

В третата част ще откриете избрани съчинения от цикъла "Готино е да си тъп!". Разказите в него са публикувани във водещи седмичници, списания и интернет сайтове.

"Радослав Младенов спечели многобройни почитатели с атрактивния си, смислен и ненатрапчив хумор. Майстор на пародийната фраза, шеметните приключения и нестандартните финали, авторът се утвърди като един от най-търсените провокативни писатели!"

в. „168 часа“

"В книгите му има всичко – смях, екшън, победи, човешки трагедии!"

в. „Труд“

"Страниците се четат със затаен дъх, подплатени със завидното умение на автора да води увлекателно разказа!"

в. „24 часа“

"Авторът разказва така, че да определяш комизма не като търсена нарочна словесна еквилибристика, а като част от замисъла за внушаване на важни неща!

в. „Стандарт“