След падането. Поредица Книги за любов без предразсъдъци - Анна Тод

След падането. Поредица Книги за любов без предразсъдъци
Автор: Анна Тод
Обем: 752 стр.
Формат в мм.: 130х190
Издател: ИК "Егмонт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-04-26
Нашата цена: 18.11 лв
 

Книгата не е в наличност
Всичко се промени, когато Теса взе най-важното решение в живота си. И вече нищо не е такова, каквото е мислила, че е. Приятелите й. Семейството й. Човекът, на когото би трябвало да може да разчита. Хардин, е бесен, когато узнава огромната тайна, която Теса е пазила досега. Вместо да прояви разбиране, той се опитва да я саботира...

Теса знае, че Хардин я обича и би направил всичко, за да я защити. Но има разлика между това да обичаш някого и да го приемеш в живота си. Безкрайното редуване на ревност, непредсказуем гняв и прошка я изтощава до краен предел. Никога не се е влюбвала толкова, не е била така развълнувана от ничия целувка, но дали неконтролируемото привличане между нея и Хардин си заслужава всичките проблеми? Любовта беше достатъчна да ги задържи заедно досега. Но ако Теса последва сърцето си, дали това няма да бъде краят?

Романът „След” и неговите продължения е най-обсъжданата поредица от книги в мрежата с близо 1 милиард сваляния. Преведена на над 20 езика, правата за екранизацията за закупени от Paramount Pictures.