Стратегическо мислене - Саймън Утън, Тери Хорн

Стратегическо мислене
Автор: Саймън Утън, Тери Хорн
Обем: 250 стр.
Формат в мм.: 150х220
Издател: ИК "Класика и стил"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2015-05-30
Нашата цена: 17.75 лв
 

"Стратегическо мислене" ви води стъпка по стъпка през въпросите, които трябва да задавате, за да формулирате стратегии и да пишете ясни и лаконични стратегически планове. Основана на три базисни действия - създаване на познания, обновяване на идеите и прилагане на промяната, - "Стратегическо мислене" се състои от стотици примери и съвети за:

- как да постигнете по-задълбочено разбиране за вашия пазар;
- как да разработите стратегическа визия;
- как да обмисляте критично предложенията;
- как да оцелявате и да процъфтявате по време на рецесия;
- как да прилагате и да управлявате стратегическите промени.

С онлайн материал, подкрепящ всяка стъпка и засилващ способността ви да прогнозирате бъдещите промени, както за ключови аспекти на лидерството и невронауката, така и списъци, планове за действие и полезни обобщения, това напълно осъвременено трето издание е наръчник "всичко в едно" за маркетолози, лидери, мениджъри и студенти в областта на бизнеса.

***

Саймън Утън, бивш консултант във фармацевтичната индустрия и главен изпълнителен директор на Independent mental Health Service, е кодиректор на NHS Манчестър.

Тери Хорн е бивш директор на BTR Industries и Colt International. Сега разработва магистърски програми по стратегически марлетинг и лидерство в Бизнес училището на Ланкашър.