Бърз Триумф - Джули Гаруд

Бърз Триумф
Автор: Джули Гаруд
Обем: 304 стр.
Формат в мм.: 130x210
Издател: ИК "Хермес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-07-01
Нашата цена: 14.95 лв
 

Корделия е силно привързана към баща си – Андрю, който я е отгледал сам след трагичната смърт на майка й.

Години по-късно той получава инфаркт и разбира, че му остават броени дни. Андрю разкрива на дъщеря си шокиращата истина за майка й: тя не е починала, а ги е изоставила.

За да получи отговор на въпросите от миналото, Корделия трябва да замине за Австралия. И да се изправи очи в очи с жената, причинила им толкова страдание.

Корделия пристига в Сидни заедно с брата на най-добрата си приятелка – Ейдън. Той е собственик на верига луксозни хотели и... мъжът на мечтите й.

Двамата се сблъскват с враждебност и едно неочаквано предложение. Животът на Корделия е изложен на опасност и единственият човек, на когото може да се довери, е Ейдън.

За автора

Когато става въпрос за приковаващи вниманието романи, изпълнени с напрежение, Джули Гаруд е ненадмината.

Първият й роман в жанра на съвременния романтичен съспенс излиза през юли 2000 г. и още с появата си окупира върховете на класациите за най-продавани книги.

От книгите на Джули Гаруд са продадени над 40 милиона екземпляра в световен мащаб, 17 от тях се превръщат в бестселъри според престижната класация на „Ню Йорк Таймс“. Превеждана е в над 26 страни.

В България е позната с романите си: „Огън и лед“, „Скрита камера“, „Идеалният мъж“, „Сладки приказки“, „Сензацията“ и др.