Предателството на планетата на маймуните №1/2015 - Корина Беко, Габриел Хардман

Предателството на планетата на маймуните №1/2015
Автор: Корина Беко, Габриел Хардман
Обем: 24 стр.
Формат в мм.: 160х240
Издател: ИК "Artline"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-06-30
Нашата цена: 3.63 лв
 

20 години преди човек на име Тейлър да падне от небето...

Обществото на маймуните е в опасност. Суровата крепостна система се разпада. Хората не могат да говорят и са считани за животни, но се допускат в Града. Научното любопитство разбива стари забрани.

Не всички са доволни от промяната на статуквото. Някои дори биха нарушили най-свещената заповед на Законодателя „Маймуна не убива маймуна“, за да спрат хода на напредъка...

"Сюжетът е стегнат, историята е по същество и придава на героите дълбочина, а рисунките додават вълнение и тежест. Приключението е грандиозно."

Newsrama

"По сценарий на любимците на публиката Корина Беко (Star Wars: Legacy) и Габриел Хардман и с рисунки на награждавания Габриел Хардман, сториборд художник на "Интерстелар" и "Черният рицар: Възряаждане".

В тази високооценена поредица разберете какво се случва 20 години преди появата на полковник Джордж Тейлър от първия филм за "ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ".

Обществото на маймуните е в опасност. Суровата крепостна система се разпада. Хората не могат да говорят и са считани за животни, но се допускат в Града. Научното любопитство разбива стари забрани. Не всички са доволни от промяната на статуквото. За да спрат хода на напредъка, някои дори биха нарушили най-свещената заповед на Законодателя "Маймуна не убива маймуна"...