Черен понеделник - Ники Френч

Черен понеделник
Автор: Ники Френч
Обем: 464 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "AMG Publishing"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-08-28
Нашата цена: 12.86 лв
 

Фрида Клайн е психотерапевт с успешна кариера и непоклатими принципи. Животът ѝ се ръководи по ясно установени правила и е също толкова подреден, колкото е и малката ѝ къща. Всичко обаче се преобръща в мига, когато на прага на кабинета ѝ се появява Алън Декър – отчаян мъж, преследван от повтарящ се, натрапчив сън и неутолимо желание за дете.

Когато малко след началото на сеансите си с Алън, Фрида научава за изчезването на петгодишния Матю Фарадей, действията ѝ я отвеждат в центъра на мистериозни събития. Главен инспектор Карлсън се превръща в неин партньор в опитите за разплитане на две загадъчни отвличания със съмнителна връзка и двайсет и две години помежду им.

„Черен понеделник“ е завладяващ криминален три¬лър, който ще ви пренесе в непрогледните кътчета на човешката психика.

А понякога именно те са най-страш¬ното място, в което можем да се изгубим.

Прецизно написан психологически трилър с неочак¬вани обрати и впечатляваща развръзка.

— New York Times Book Review

Превъзходен психологически трилър... С мрачната си атмосфе¬ра, неочаквани сюжетни обрати и запомнящи се герои, първата книга от поредицата за Фрида Клайн оставя читателите не¬търпеливи да узнаят какъв ще бъде цветът на вторника.

- Publishers Weekly

Завладяващ сюжет, превъзходен стил и изненадващи обрати – „Черен понеделник“ е съспенс в най-чистата му форма. Ники Френч уцелват в десетката.

- Booklist