Зодиакална нумерология - Марта Александрова-Бойо

Зодиакална нумерология
Автор: Марта Александрова-Бойо
Обем: 296 стр.
Формат в мм.: 160х230
Издател: ИК "Кибеа"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-08-24
Нашата цена: 16.02 лв
 

В Зодиакална нумерология Марта Александрова разкрива уникален метод, предлагащ интересна връзка между зодията на човека и неговата нумерична вибрация, изразявана чрез числата от 1 до 9.

Този метод позволява да се разшири обхватът на астрологичния анализ, защото чрез него се създават 108 човешки типа, амалгама от съчетанието на деветте нумерични вибрации и дванадесетте зодии. Този метод е особено подходящ за ползване, когато се налагат бързи преценки на обстоятелства и хора. В него зодиакалната нумерология органично допълва астрологията.

Ако и вие сте се озадачавали от големите различия между хора с еднакви астрологични данни, запознайте се с методиката на Марта Александрова-Бойо и след като вземете предвид нумерологичните им вибрации, различията между тях ще намерят своето обяснение.

Методът, предлаган в книгата Зодиакална нумерология, има предимството да бъде теоретично обоснован и същевременно дълги години проверяван в практиката.

За автора

Марта Александрова-Бойо проявява сериозен интерес към духовните познания още от младежките си години. Родена е в София, в семейство с широки културни, философски и духовни интереси.

Особено голям е интересът й към астрологията, започва да я изучава още от 20-годишна възраст, интересува се и от нумерология, морфология на човешкото лице и тяло, хиромантия, както и всички науки, отнасящи се до човешката психика.

През 1984 г. напуска България и се преселва във Франция, където живее понастоящем. Там Марта Александрова-Бойо има по-широк достъп до духовните познания и езотеричната литература и затова в нея все по-ясно се утвърждава идеята да разгледа астрологията не само като основен метод за себепознание, но и като наука за свързване на човешката същност със слънчево-планетарната енергийна система, за да покаже връзката между циркулацията на енергиите на универсално, природно-земно и човешко ниво.

През целия си съзнателен живот Марта Александрова работи за свързване на духовното знание със земния живот и човешката психика. Тя е убедена, че това е необходимо за по-дълбокото разбиране на живота чрез символичния език на езотериката.

През 2008 г. издава на френски език книгата си Човекът, неразделна част от Вселената (L’homme – partie intѓgrante de l’Univers), в която тя представя астрологичните символи като база за разбиране на творческите възможности на човека – израз на божествената му същност.

В Зодиакална нумерология дванадесетте зодиакални знака са показани като специфични енергийни полета, или основа за изява на нумеричните вибрации на числата от 1 до 9. Те са основа на земната нумерична система, която в съчетание с 12-степенната универсална зодиакална система, позволява по-синтетична характеристика на човешката психика и същност.