Приказни песни - Джордж Р. Р. Мартин

Приказни песни
Автор: Джордж Р. Р. Мартин
Обем: 816 стр.
Формат в мм.: 150х210
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-09-11
Нашата цена: 20.24 лв
 

Много преди феноменалния успeх на „Игра на тронове“ списание „Тайм“ обяви Джордж Р. Р. Мартин за „американския Толкин“ и „Приказни песни“ показва защо авторът си е спечелил славата на един от най-добрите разказвачи на нашето време.

„Приказни песни“ е антология, която предлага и по-ранни, и по-късни произведения на Мартин, включително разкази и повести, печелили награди като „Хюго“, „Небюла“ и „Брам Стокър“, допълнени от увлекателни коментари на прочутия писател. Тя проследява пътя, който Мартин изминава от начинаещ автор на комикси до върховете в класациите на бестселърите. И показва, че независимо дали пише за върколаци и магьосници, за супергерои или космически приключения, Мартин демонстрира еднакво богат и многообразен талант.

„Приказни песни“е безценна хроника на един писател на върха на творческата му мощ, както и незабравимо четиво за неговите фенове – стари и нови.

Внушителна ретроспекция... колкото впечатляваща, толкова и вълнуваща.

Пъблишърс Уикли

„Приказни песни“ е идеалният начин да откриете този майстор на научната фантастика, фентъзито и хоръра... Няма друг писател като Мартин.

Гардиън

От Джордж Р. Р. Мартин винаги очаквам най-доброто и винаги го получавам.

Робърт Джордан