Космическите истини - Рона Хърман

Космическите истини
Автор: Рона Хърман
Обем: 446 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-09-24
Нашата цена: 18.20 лв
 

Тази книга с посланията на архангел Михаил ни предоставя ученията на космическата мъдрост, които първоначално са били предназначени само за най-напредналите посветени в школите на мъдростта. Те включват: системата на Кристалната решетка; как да заземяваме високите честоти от небесните Градове на Светлината, за да създадем красива, спокойна и хармонична среда на мястото, на което живеем; Реката на любовта и живота; Адамантовите частици – какво представляват и как да ги използваме ефективно; повторно съединяване на пламъците-близнаци; медитациите на Виолетовия пламък, които ще ни помогнат да се освободим от всички стари кармични стереотипи и проблеми; както и още много ценна информация.

Бихте ли искали:

• Да отворите порталите към своето свещено сърце и свещен ум, за да възстановите връзката с многобройните аспекти на своя Божествен Аз?

• Да лекувате, хармонизирате и заредите отново с енергия своето физическо, психическо и емоционално тяло?

• Да се научите да черпите от космическата съкровищница на изобилието?

• Да преминавате с благодат през сегашната епоха на просветление, като се издигате над хаоса и бурните промени?

„Възлюбени, дайте ни възможност да ви помогнем да се освободите от старите си страхове и илюзии, които не ви позволяват да овладеете себе си и огромния си потенциал. Винаги съм до вас, за да ви защитавам и пазя, вдъхновявам и насочвам. Обичани сте силно.“ Аз Съм архангел Михаил