Тайните подземия на България. Част дванадесета - Милан А. Миланов

Тайните подземия на България. Част дванадесета
Автор: Милан А. Миланов
Обем: 334 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Везни-4"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-10-28
Нашата цена: 13.65 лв
 

"Тайните подземия на България" - дванадесет книги под едно и също заглавие, пленили любознателните читатели с изнесените разкрития в тях.

"Тайните подземия на България" е поредица от книги - романи, в които са вплетени езотерика, мистика, легенди и митове, фантастика, разкази, научнопопулярна литература и интервюта.

И в тази част от поредицата авторът продължава да разкрива неизвестни факти за иначе известни събития: за съкровищата на цар Соломон, изнесени и укрити по света; за златния мост водопада Скакле; за езерото на скелетите; за неоткритата пещера на Леонардо да Винчи. Запознава ни със секретни фотоснимки на подводната база на НЛО в Черно море, както и с база на НЛО, намираща се между планините Витоша и Лщлин, близо до София. Писателят ни разкрива за писмо от непозната, която съобщава за седем вагона със съкровища, ограбени от нацистите по време на Втората световна война.

Книгата е изпълнена с множество все още неизвестни на науката открития, отпечатана е и фотография на единствена и непозната досега на историците и архелозите оригинална кожена карта, посочваща местонахожденията на съкровища, укрити от цар Самуил.

И още, и още смайващи разкрития, които пленяват въображението на всеки, прочел книгата.