Ако останеш - Кортни Коул

Ако останеш
Автор: Кортни Коул
Обем: 250 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Orange Books"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-12-16
Нашата цена: 12.65 лв
 

Впуснете се в света на саморазрухата и човека, който се опитва да оцелее след всичко, за което се обвинява и заедно с това полага усилия да не изгуби любовта в сърцето си. Ще успее ли да я запази или разрухата ще го застигне?

24-годишният Пакс Тейт е задник. Но има причина за това. Когато е на седем, Пакс губи майка си. От тогава той живее с вина, която дори не разбира. Докато расте, Пакс се опитва да срещне очакванията на баща си – да стане перфектния син. Но нещата не се получават, защото в скръбта си баща му не му обръща никакво внимание. Сега Пакс лекува празнотата с наркотици и жени, надявайки се, че ако се преструва, че не е там, тя наистина ще изчезне. Но греши. И това става ясно след като среща очарователната красива Мила Хил. Пакс не знае как да не я нарани, но бързо осъзнава, че трябва да намери начин да не го прави.

Когато спомените от смъртта на майка му изплуват в съзнанието му, Мила е там, за да му помогне. Мила е тази, която може да го спаси – от проблемите и празнотата. Пакс знае, че трябва да се се промени, за да задържи Мила до себе си. Но дали това ще е достатъчно, за да я накара да остане?