Лов на убийци - Крис Райън

Лов на убийци
Автор: Крис Райън
Обем: 448 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Джей Ей Ем Джи Букс"
Мека подвързия
Дата на включване: 2015-12-16
Нашата цена: 15.46 лв
 

След самоубийствен атентат в центъра на Лондон, Дани Блек от SAS получава специално назначение и става член на отряд за мокри поръчки, ръководен от съвместна комисия на МИ-5, МИ-6 и ЦРУ и е натоварен със задачата да преследва и неутрализира клетки, за които се смята, че са планирали по-нататъшни удари.

Първоначално следите ги отвеждат до джамия в Северен Лондон и изпълнен с омраза мюсюлмански духовник, когото Министърът на вътрешните работи на няколко пъти се опитва и не успява да експулсира от страната, също и до пропаднал Саудитски принц, живеещ в Парк Лейн Хотел - привидно благочестив мюсюлманин, при отсъствие на семействоот си, изцяло посветен на алкохол, наркотици и проститутки. В полезрението им влиза и побелял бивш SAS командос, който разпространява слухове, че Даяна е убита в тунела в Париж.

Пътеката от улики води Дани до тренировъчен лагер в Йемен, но точно когато "взима на прицел" враговете, той открива, че те по някакъв начин са с една крачка пред него и започва да подозира, че са били предупредени от някой... Някой близо до дома...