Закон за движение по пътищата (2016) -

Закон за движение по пътищата (2016)
Автор:
Обем: 160 стр.
Формат в мм.: 150х210
Издател: ИК "Зебра"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-02-17
Нашата цена: 4.28 лв
 

Закон за движението по пътищата - Мобилно приложение Зебра ЗДП + Стъргалка за лед

Новото издание на Закона за движението по пътищата включва най-актуалните промени към м. юни 2015 г. Също така съдържа и всички общи правила за движение по пътищата, видовете пътни превозни средства, права и задължения на службите за контрол, принудителни административни мерки, както и наредбите за прилагане на закона. Изданието включва и безплатна книжка - Глоби, санкции и контролни точки - 16 стр.

В цветното приложение на изданието са поместени всички видове пътни знаци и табели, маркировки, сигнализации (светофари), ситуации относно: предимството, реда за преминаване, маркировките, изпреварването, разположението на пътя, спирането за престой и др.

НОВИ ПРАВИЛА!

През месец май 2015 г. влизат в сила нови пътни знаци, маркировки и правила при пътните светофари, съгласно Правилника за прилагане на Закона за движението по пътищата. Поставят се нови изисквания относно системите за обезопасяване на деца и се въвеждат отново автоматизирани технически средства и системи за контрол на пътя. Всички тези промени са отразени в новото издание на Закона за движението по пътищата.

ЗЕБРА ЗДП

Издателство ЗЕБРА добавя към своето книжно издание на Закона за движението по пътищата, мобилното приложение ЗЕБРА ЗДП. Мобилното приложение за таблети и телефони съдържа всички важни глоби, санкции и контролни точки, които могат да бъдат налагани от правоимащите органи при нарушаване на правилата за движението по пътищата на територията на Р. България определени в ЗДвП.

ЗЕБРА ЗДП работи навсякъде и не изисква интернет връзка! Разбира се, вашето мобилно устройство ще ви уведоми при налична актуализация или необходими промени, за да получите най-новите изменения.

Приложението ЗЕБРА ЗДП е достъпно в Google Play и се активира с уникален код за достъп, който получавате еднократно при закупуването на книгата – Закон за движението по пътищата.

Изданието може да бъде полезно, както за кандидат-шофьорите така и на всеки водач на ППС.