Delphi 5 за напреднали - Стийв Тейхера, Хавиер Пачеко

Delphi 5 за напреднали
Автор: Стийв Тейхера, Хавиер Пачеко
Обем: 661 стр.
Формат в мм.: 165х235
Издател: ИК "Инфодар"
Мека подвързия
Дата на включване: 2000-09-28
Нашата цена: 15.84 лв
 

Меродавното решение

Научете най-добрите техники u триковe от експертите Стийв Тейхера и Хавиер Пачеко. Използвайте тези напълно работещи приложения, решения и npoekmu в собствените си програми, за да станете по-ефективни и по-добри програмисти на Delphi. Тейхера и Пачеко ви предоставят вcuчкo необходимо, за да пренесете вашите разработки на по-високо ниво.
Написана от програмисти за програмисти, „Delphi 5, ЗА НАПРЕДНАЛИ" ви осигурява ориентиран към решения подход към приложното програмиране.

Стийв Тейхера е вицепрезидент на софтуерния отдел на DeVries Data Systems, консултантска фирма от Силиконовата долина, специализирана в решения за продуктите на Borland/lnprise.
Преди това, е бил софтуерен инженер по изследване и разработка към Inprise Corporation, където съдейства за проектирането и изграждането на Borland Delphi и Borland C++ Builder. Той е също един от основателите на списанието The Delphi Magazine, професионален консултант и обучаващ, както и международно признат лектор.

Хавиер Пачеко е президент и главен консултант на Xapware Technologies, Inc., консултантска и обучаваща фирма в Колорадо Спрингс. Често изнася лекции на крупни конференции и сътрудничи в издаването на много периодични издания за Delphi. И международно признат консултант no Delphi, преподавател, и член на избраната група на Borland от доброволци по поддръжката - ТеаmВ.

Прегледана за техническа точност от Lance BullocK и EIlie Peters. Lance e директор на отдела за обучение на програмисти в DeVries Data Systems. Ellie е главен инженер по контрол върху качеството в Inrpise Corporation.

Научете концепциите и изградете приложенията:

- Овладейте използването на ActiveX контроли c Delphi
- Изучете общите принципи на работа на СОМ технологиите
- Опознайте основите на CORBA и VisiBroker
- Научете се да изграждате WEB приложения с WebBroker
- Преодолейте мистиката, обграждаща MIDAS
- Разработете заедно с авторите истински „клиент-сървър"приложения

Написана от два пъти носителите на избора на читателите на Delphi Informant за най-добра книга за Delphi