Обществени поръчки 13. издание към 20 февруари 2016 г. -

Обществени поръчки 13. издание към 20 февруари 2016 г.
Автор:
Обем: 360 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Сиби"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-03-17
Нашата цена: 7.70 лв
 

В сборника е поместен новият Закон за обществените поръчки, който е в сила от 15 април 2016 г. С него се определят принципите, условията и редът за възлагане на обществени поръчки с цел осигуряване на ефективност при разходването на бюджетните и извънбюджетните средства, както и на средствата, свързани с извършването на определени в закона дейности с обществено значение.

Включен е Законът за управление на средствата от Eвропейските структурни и инвестиционни фондове, с който се уреждат обществените отношения, свързани с различните дейности по координация, изпълнение, мониторинг и контрол на средствата, предоставени от Европейския съюз на Република България в режим на споделено управление, като и специалните правила за определяне на изпълнител от бенефициент на безвъзмездна финансова помощ.

Поместено е Информационно приложение - справочник на актовете на правото на Европейския съюз в материята на обществените поръчки.

Текстовете са анотирани с вътрешни препращания, препращания към други нормативни актове и бележки във връзка с преходния режим.