Как да сложим край на безпорядъка - Питър Уолш

Как да сложим край на безпорядъка
Автор: Питър Уолш
Обем: 256 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Locus"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-04-23
Нашата цена: 13.65 лв
 

С присъщото си чувство за хумор и насърчаващи съвети, Питър Уолш ни показва как да се справим с наистина важния въпрос: каква е представата ни за живота, който искаме да живеем? След това ни предлага прости техники и подробен план, за да оценим състоянието на дома си, да степенуваме вещите си по важност и да се разделим с ненужните, които пазим и които ни пречат да водим желания живот. Резултатът е свободно пространство, по-малко стрес и повече енергия, осигуряващи по-щастлив и пълноценен живот всеки ден.

Уникалният подход на Питър Уолш ни помага да се научим да се освобождаваме от емоционалния и психологичен безпорядък, който буквално и преносно изсмуква живота от домовете ни.

В най-новата си книга за управление на безпорядъка дългогодишният организационен консултант, телевизионен водещ и автор Уолш има повече идеи, отколкото са вехториите в резервния ви гардероб, и което е по-хубаво, тя е организирана, задълбочена и много лесна за ползване. Част първа разглежда „Проблемът с безпорядъка”: откъде идва, как пречи и как да се справим с него без оправдания и обезсърчаване. Част втора представя подробен подход за „Разтребване на безпорядъка”, който започва с „повърхностния безпорядък” и разработва семеен план, преди да пристъпи към основната част на книгата: разходка из всяка стая в къщата. Включени са писма, които Уолш е получавал от зрителите на предаването си по TLC „Пълна промяна”, кратки разкази, илюстриращи как реални хора се справят с обичайните организационни предизвикателства, таблици, списъци и странични теми („Тест за безпорядък”, „Планиране на дворна разпродажба”) за допълнително удобство. Уолш разглежда непосредствената задача като „позитивен и вълнуващ” начин да откриете „идеалния си дом” и да „намерите онези неща, които са най-важни в живота ви”. Забавен и поучителен, това е наръчник, който читателите трябва да поставят в купа „остава”.

Publishers Weekly

Питър Уолш е организационен консултант. Медийните му изяви включват участия в The Early Show и Fox News, както и публикации в USA Today, New York Times и Real Simple.