Новият български съновник - София Петрова

Новият български съновник
Автор: София Петрова
Обем: 336 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Милениум"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-05-14
Нашата цена: 6.88 лв
 

Изчерпателен списък от съвременни феномени, предмети, явления и дейности намират тълкувание в „Най-новият български съновник”. Старите съновници постепенно стават непрактични, защото обясняват сънища с понятия, които не са адекватни днес, и се появява необходимост от нови справочници. Все по-рядко някой сънува, че тъче на стан или че се вози на каруца. Много по-важно е да знаем какво означава сън, в който работим на компютър, шофираме модерна кола или сърфираме в интернет – неща, които са неизменно свързани с всекидневието ни и неминуемо виждаме и в сънищата си.

Макар тълкуването на нощните видения да не е категорично и еднозначно, то винаги е било във фокуса на човешкия интерес. През вековете хората са събирали, систематизирали и обогатявали познанията си за сънищата и са ги свързвали с реални събития. Установили са, че насън се проявяват скрити проблеми, предупреждения и решения на конкретни житейски ситуации.

Правилно разчетеният сън е ориентир, който ни дава посока в периоди на несигурност и колебания. Стига само човек да знае как да разчита посланията, закодирани в сънищата.