На един ключ разстояние - Наполеон Хил, Патриша Г.Хоран

На един ключ разстояние
Автор: Наполеон Хил, Патриша Г.Хоран
Обем: 224 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Изток Запад"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-05-24
Нашата цена: 14.56 лв
 

Наполеон Хил е символ на успеха, на способността да се открие път към богатството и правилната нагласа за успех в живота. Той изучава дългия и трънлив път на някои от най-успешните бизнес магнати и публични фигури, извличайки съвсем практична психологическа рамка за постигането на взривен напредък в личностното и финансовото ни развитие. Много други автори биха казали, че е нужно да сте корави и упорити, че лаврите на успеха идват с цената на къртовски труд и неизмерими саможертви. Хил не крие, че нищо не се постига лесно, но отбелязва, че подобен подход винаги е полезен, но невинаги води до желания резултат без ясна насока и знаене на същинските фактори, които определят нашето обществено положение и самоусъвършенстването ни във всяко едно поприще.

Книгата е наръчник, връчван на най-успешните ученици на Наполеон Хил, готови да бъдат запознати със същината на неговото учение. Тя е знанието, което той е пазил дълго, споделяно само с неговите приближени. Това знание благодарение на тази книга сега е достъпно за всеки. И не е просто знание, а висша школа, в която наш учител е един от най-великите мотиватори на всички времена!

Съдбата бе повече от благосклонна към мен през последния четвърт век, но само мога да потръпна при мисълта какво би могъл да постигне някой днес, ако следва уроците на Наполеон Хил. Тази книга промени живота ми!

Ог Мандино, автор на „Най-великия продавач в света“