Любов, секс и пробуждане. Да намериш Бог в леглото - Марго Ананд

Любов, секс и пробуждане. Да намериш Бог в леглото
Автор: Марго Ананд
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 145х200
Издател: ИК "Кибеа"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-06-04
Нашата цена: 17.80 лв
 

Книгата не е в наличност
„Любов, секс и пробуждане. Да намериш Бог в леглото“ е рядка книга, която успява да опише много пикантни еротични истории и същевременно да извлече духовните учения, заложени в тях. Така тя предлага на читателите най-доброто и от двата свята – на сексуалността и на духовността.

Книгата разказва оригиналната и автентична история на жената, която първа представя Тантра на Запад, след като я преподава в Индия под прякото ръководство на един велик мистик.

И до днес почитат Марго като „икона“ в нейната област. Историята й е уникална, ексцентрична и особено вълнуваща, тъй като е истинската история на живота й.

Читателят разгръща страниците на една автобиография, която съчетава невероятни приключения с еротичен привкус, мъдри уроци („Какво научих“ – пита авторката в края на всяка глава), достъпна и лесна практика.

Това е съвременна книга и отговаря на много въпроси като например: Каква е връзката между секса и блаженството? Какво представлява пробуждането? Как мога да имам автентичен любовен живот? Какво е Тантра? Как да се справим с тъмната страна на йога и Тантра днес? Как мъжът може да стане страхотен любовник? И т.н.

Любов, секс и пробуждане може да привлече онези, които обичат еротичните приключения и искат да се чувстват по-добре в кожата си, както и онези, които искат да разберат сексуалния аспект на Тантра, интересуват се от личностното си развитие и копнеят за по-добра връзка с партньора си.