Транзитите: кои са подходящите за вас дни - Рейнолд Ебертин

Транзитите: кои са подходящите за вас дни
Автор: Рейнолд Ебертин
Обем: 152 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Лира Принт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-06-04
Нашата цена: 10.01 лв
 

В тази книга Рейнолд Ебертин – един от най-уважаваните астролози на двадесети век, изяснява влиянието на транзитните планети спрямо рождените положения: изредени са всички възможни взаимодействия (включително лунните възли) с техните ефекти: благоприятни и въпрепятстващи, според системата на Ебертин за оценка на аспектите, която не се опира на традиционното разбиране, а на собствения му опит.

Целта на книгата е ясно и подробно да изясни как да планираме дейността си според транзитните премествания на планетите, така че да се възползваме максимално от благоприятните аспекти и да смекчим възпрепятстващото въздействие на напрегнатите.

Рейнолд Ебертин е последовател на Алфред Вите – водещият немски астролог, основател на Хамбургската школа по астрология. Рейнолд Ебертин доразвива и прилага нашироко в практиката си срединните точки и 90-градусовата скала на четвъртата хармоника, залегнали в основата на науката космобиология. Ебертин неуморно поощрява медицинското приложение на астрологията – като средство за диагностика, превенция и удачен избор на време за насрочване на операции.

Поради многогодишните му изследвания върху връзката между анатомичните съответствия и зодиакалните градуси, и заради обоснованото използване на полупунктовете, Ебертин е смятан за основателя на съвременната космобиология.