Перфектно докосване - Елизабет Лоуел

Перфектно докосване
Автор: Елизабет Лоуел
Обем: 336 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Хермес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-06-30
Нашата цена: 14.51 лв
 

Най-новият роман на кралицата на романтичния съспенс!

Сара израства в малка селска ферма и се зарича, като порасне, да успее в големия град. За да не прекара целия си живот в гледане на деца и доене на крави като майка си. Години по-късно Сара става артдилър и обикаля света в търсене на произведения на изкуството, които да допаднат на отбраните й клиенти. Динамичното й ежедневие е на светлинни години от детството й и не й остава време за личен живот.

Бившият военен Джей наследява след смъртта на баща си фамилното ранчо в най-слабо населения американски щат Уайоминг. Той е готов на всичко, за да запази семейния имот и да му вдъхне нов живот. Впуска се в ожесточена съдебна битка с бившата съпруга на баща му – Лиза, която предявява претенции към колекцията му от картини.

Джей наема Сара, за да извърши оценка на творбите, и се влюбва в нея. Тя се страхува, че връзката им ще попречи на кариерата й и ще я върне в дълбоката провинция. Но не може да му устои.

Двама дългогодишни работници в ранчото са открити мъртви. Скоро и Сара се превръща в мишена на хладнокръвния убиец и Джей разбира, че картините са по-ценни, отколкото е предполагал...