Малката черна рокля - Джейн Л. Роузън

Малката черна рокля
Автор: Джейн Л. Роузън
Обем: 248 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Кръгозор"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-07-24
Нашата цена: 12.04 лв
 

„Сърцето ми спря за миг. Ето я на корицата на списанието! Тазгодишната малка черна рокля е моята! Сътворих я със собствените си ръце.
Горд съм, че ще помогна на хиляди жени да се почувстват щастливи. Защото съм забелязал как тя кара млади момичета да се гледат в огледалото и за първи път да виждат, че оттам ги гледа жена; зрели жени да се въртят и оглеждат с нея като момиченца; очите на млади и стари мъже да се обръщат след нея.
Обикновената жена се чувства необикновена в такава рокля, защото тя е вечна и носи мъничко магия.”

Традицията на „Блумингдейлс“ повелява всеки сезон да има една малка черна рокля –хита на сезона. Тя е върху кориците на списанията, по витрините на магазините, на червения килим. Това е Роклята – дискретна, елегантна, изискана. И всяка нюйоркчанка копнее да я има.

Очарователен и сърдечен роман за Роклята на сезона и за съдбите на жените, върху които тя оставя отпечатък – продавачка, частен детектив, секретарка, студентка... „Малката черна рокля” преплита няколко истории и разказва за любовта, която може да те срещне на необичайно място, за втория шанс, за обидата от изневярата, за удовлетворението от работата, за житейската равносметка.