Вила в Сицилия - Розана Лей

Вила в Сицилия
Автор: Розана Лей
Обем: 456 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Софтпрес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-07-29
Нашата цена: 16.37 лв
 

Прекрасен роман, съчетаващ в едно мистерия, приключения, романтика и дори самопомощ - Лей се е справила блестящо!
Cosmopolitan UK

Изненадващо наследство. Три жени, които търсят отговори. Дали вила „Сирена“ ще ги събере, или отчужди?

Тес скоро ще навърши четиридесет и монотонният й живот в британската провинция я задушава. Един ден получава неочаквано писмо с известието, че наследява старинна вила в слънчева Сицилия от непознат.
Прекрасното италианско градче я приветства с идиличния си начин на живот и тя се предава на притегателната му сила. Потопена в емоционалния си нов свят, Тес тръгва по следите на една тайна, която е част от миналото на майка й, още от времето на Втората световна война. Романтика и мистерия разкриват пред нея изненадваща истина за любовта, която не само ще даде така жадуваните отговори на Тес, но и ще й помогне да спаси собствената си объркана дъщеря тийнейджърка.

Разказана през гледните точки на три жени от различни поколения, „Вила в Сицилия“ е завладяваща история за загубена любов и родови тайни, епично пътешествие в търсене на себе си, значението на дома и семейството.

Розана Лей е бестселър автор и дългогодишен преподавател по творческо писане във Великобритания и чужбина. За да се вдъхнови за написването на настоящата книга, посещава невероятни кътчета в Италия и Испания, а когато не е на път, живее на брега на морето в Западен Дорсет.