Безмълвните камъни - Даяна Купър

Безмълвните камъни
Автор: Даяна Купър
Обем: 288 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-08-05
Нашата цена: 13.65 лв
 

Едно духовно приключение по следите на древен свитък, чиято тайна мъдрост е ключ за бъдещето на човечеството.

Умиращ тибетски монах предава в ръцете на Маркъс свещен Свитък от времето на Атлантида. Заедно с Джоана и Хелън той се впуска в рисковано приключение, за да преведат ръкописа и да последват неговите напътствия. Тъй като информацията в Свитъка съдържа ключ към изцелението на Земята и човечеството и към връщането на изконната сила на хората, силите на мрака правят всичко възможно да спрат разпространението на информацията от Свитъка. Рискувайки живота си, тримата се посвещават на задачата да опазят Свитъка и да изпълнят неговите повели. Опасното приключение ги отвежда от Индия на другия край на света – в Мачу Пикчу, Перу.

В повествованието Даяна Купър е вплела елементи от духовни знания, които героите разкриват под формата на седем Велики мистерии – духовните закони, управляващи нашия свят. Свитъкът разкрива илюзиите, присъщи на хората, истинското значение на Стоунхендж и Мачу Пикчу и символите и звуците, които могат да ни дадат свободата да следваме собствената си съдба.

Даяна Купър е авторка на много книги с духовна тематика и води семинари по цял свят. Редовно участва в телевизионни и радиопрограми. Благодарение на нейните книги, семинари и напътствия, хиляди хора по света са разгърнали духовния си потенциал.