Прелъстена. Част 1 от поредица Хакерът - Мередит Уайлд

Прелъстена. Част 1 от поредица Хакерът
Автор: Мередит Уайлд
Обем: 240 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Сиела"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-08-06
Нашата цена: 11.18 лв
 

Това е първият роман от поредицата „Хакерът”, която стана феномен покрай панаира на книгата в Лондон през 2015 г. Поредицата, с оригинално заглавие The Hacker Series започна като self-publishing феномен, като Мередит Уайлд успява да продаде 1,2 милиона електронни книги и над 200 000 on demand копия преди да получи сделка за 7 милиона долара с Grand Central Publishing.

„Холивуд рипортър” сравни този успех с успеха на „50 нюанса сиво”, който също започна като self-publishing феномен. Книгата е била бестселър на „Ню Йорк таймс“ и „Уолстрийт джърнъл“.

„Прелъстена” напомня по сюжет на „50 нюанса сиво”, съдържа много еротика и Мередит Уайлд вече е написала 5 книги от поредицата.

Страстта премахва всички задръжки и променя напълно младата и независима бизнес дама Ерика Хатауей в еротичния роман „Прелъстена“ на Мередит Уайлд.

Ерика тъкмо е завършила колеж и е решена да пробие в света на високите технологии. Тя търси инвеститори за своята прохождаща социална мрежа. Уверената млада жена обаче не е очаквала, че ще се влюби до уши в един от тях.

Арогантен, властен, мистериозен и магнетичен, Блейк Ландън я привлича неудържимо. Компютърен гений, милиардер и хакер, той изглежда като идеалният мъж и е първият от години насам, който успява да пробие защитите на Ерика и да я накара да му разкрие дори най-мрачните си тайни.

„Прелъстена“ е първата книга от еротичната поредица „Хакерът“ на Мередит Уайлд. Тя се превърна във феномен в интернет през 2013 г. с над 1,2 милиона продадени електронни книги, а след това намери място в класациите за бестселъри на „Ню Йорк таймс“ и „Уолстрийт джърнъл“.

„Поредицата „Хакерът” е едно секси пътуване през света на високите технологии, изпълнен с тайни, лъжи и пороци“

― Art, Books, & Coffee

„Тази книга ме накара да се влюбя в Мередит Уайлд… Супер секси, изключително интригуваща. Тя ще ви накара да копнеете за още. Нямам търпение да се потопя в следващата книга“

― Sexy Book Reviews