Кръстопът. Съдбата всеки ден ни дава право на избор - Владимир Чеповой, Анна Ясная

Кръстопът. Съдбата всеки ден ни дава право на избор
Автор: Владимир Чеповой, Анна Ясная
Обем: 246 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Гнездото"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-08-06
Нашата цена: 13.56 лв
 

ЗА ИЗБОРИТЕ, КОИТО ПРАВИМ НА КРЪСТОПЪТИЩАТА НА СЪДБАТА

„...Всеки от нас си има своите житейски кръстопътища, и само от избора ни: накъде ще поемем – зависи не само по-нататъшният ни живот, но и съдбата на децата ни. Бъдете изключително внимателни при всяка точка на пресичане и не бързайте с избора на посока, но и не се бавете прекалено с решението си – понякога забавянето прилича на смърт...“

Ако искате да стоплите душата си, да я пречистите, да проясните съзнанието си, прочетете тази книга.

Нейният герой – самоуверен млад мъж, ще ви въвлече в своята увлекателна история, неусетно ще ви стане симпатичен и водейки ви през своите житейски кръстопътища, може би ще ви предизвика да се вгледате в своите собствени съдбовни моменти.

Тази история ще ви пречисти, ще ви умиротвори, ще ви припомни простите истини и изконните ценности, които изпълват живота със смисъл. И с щастие!

А те са: Вяра, Надежда и Любов!

Какъв избор ще направи героят? Какво избира всеки от нас?

Владимир Чеповой е изключителен във всяко отношение човек, успешен бизнесмен и автор. Той разработва собствена хипотеза за смисъла на живота и формула на щастието, които описва в книгата „Кръстопът“. Тя е многократно преиздавана и е бестселър в Русия. Автор е и на книгите „Дневникът на Ангела“, „Бизнесът – най-честната игра“, „Твоето щастие – изборът на новата цивилизация“.

Негов основен приоритет са проекти, чиято реализация променя жизненото пространство към по-добро, правейки го хармонично и уютно. Заедно със свои единомишленици, Владимир Чеповой основава „Институт за Изучаване на Щастието“, чиято цел е да споделя със света разбирането и начините за постигане на щастие.

Чеповой е роден в Украйна през 1967 г. Дълги години е работил в медийния бизнес като предприемач и топ мениджър. Понастоящем е директор на Институт за изучаване на Украйна.