Тайните подземия на България. Част тринадесета - Милан А.Миланов

Тайните подземия на България. Част тринадесета
Автор: Милан А.Миланов
Обем: 328 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Везни-4"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-08-14
Нашата цена: 13.65 лв
 

Писателят Милан А. Миланов поднася нова - 13-та част на „Тайните подземия на България", която завладява въображението на читателите с неразгадани досега тайни, съпътстващи живота на хората.

Авторът продължава да публикува сведения за древни подземия и обсерватории, за светилища, съкровищници и храмове на Афродита и на пророк Йеремия. Изследва тайните, витаещи около така наречения ,Дворцов комплекс Нан Мадол" в Микронезия, построен върху коралов риф сред Тихия океан. Разказва за пещерите Лонгю в Китай, за които археолозите казват, че са най-голямата древна загадка.

Авторът посочва кои са били неизвестните строители на подземните градове Невшехир и Деринкую в Турция, разказва какво се случва с мистичната планина Ртан в Сърбия, какво крият подземията в Калининград и дава отговор на въпроса притежавал ли е Учителят Петър Дънов съкровища и къде са те.

Само на нос Калиакра ли е крил съкровищата си Лизимах, един от пълководците на Александър Велики? Къде е златната колесница на цар Иван Шишман?

Отговорите на тези въпроси можете да намерите в настоящата част от поредицата, в която авторът е включил и няколко криминални случая!