Пътеводител на будния дух - Божидар Цендов

Пътеводител на будния дух
Автор: Божидар Цендов
Обем: 224 стр.
Формат в мм.: 150х220
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-08-26
Нашата цена: 10.92 лв
 

За тези, които искат да достигнат до себе си и да намерят всичко, което им е липсвало.

Представете си как, независимо дали сте в перфектна форма или се чувствате зле, вие можете да извлечете максимума от ситуацията и да постигнете личното си щастие.

Тази книга ще ви покаже, че можете да вървите напред като бъдете любезни към самите себе си. Ще разберете как да използвате подходи, които ви позволяват при различни условия и различни ваши състояния, каквито и да са те, да намирате удовлетворение и успех, да сте разпознати от другите, да постигнете мир и покой и да се учудвате приятно на живота. Тази практическа книга ще ви разкрие как:

- Да откриете опит и знания, свързани с личната и професионална реализация.
- Да си отговорите на въпроса защо след като има толкова много книги, методи и семинари за стимулиране на промяната и развитието на човека, огромната част от хората продължават да бъдат стресирани, ядосани, разочаровани или огорчени.
- Да видите по нов начин адаптацията, мотивацията и личностното развитие и то така, че тези неща да отговарят на действителността и да водят до реална промяна.
- Да проследите механизмите на ограничаващите вярвания, заложени от възпитанието, образованието и околната среда.
- Да проверите нещата за себе си чрез много примери и упражнения.
- Да се придържате към вашия път със свободен дух и да намерите своите стъпки на съвършенството.
- Да можете да прилагате тези неща и за децата си.

Тук авторът разкрива своя практически опит и знания като лектор и консултант в различни области, които взаимно се допълват, като фамилни и организационни констелации, практическа психология и самоусъвършенстване, невролингвистично програмиране (НЛП) и други. Включени са много примери и практически упражнения, които ще ви помогнат да усетите света по един по-полезен за вас начин с всичките си сетива и според вашите потребности и да събудите духа си за вашето собствено добро.