Как да учим децата да учат - за да успяват - Сид Джейкъбсън

Как да учим децата да учат - за да успяват
Автор: Сид Джейкъбсън
Обем: 448 стр.
Формат в мм.: 140х220
Издател: ИК "Дилок"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-08-26
Нашата цена: 19.11 лв
 

Как да помогнем на децата си да придобият умения за учене, на които няма да ги научат в училище.

От 70-те години на ХХ век педагози, психолози и политици непрекъснато подчертават необходимостта да се помага на децата наистина да се научат как да учат. Тази преломна книга е първата по рода си, която прави точно това. Ориентирана към родителите, които искат да насочат децата си в правилната посока, тя всъщност е наръчник, който стъпка по стъпка ще им помогне да научат децата си как да учат.

Пълна е с обяснения, упражнения, насоки, списъци за проверка и напътствия, за да ви помага на всяка стъпка от процеса. Децата ви няма да научат тези неща в училище, защото училищата не са в състояние да ги осигурят. Това е вашият шанс да компенсирате нещо, което липсва в класната стая. Няма да намерите нищо подобно никъде другаде.

Сид Джейкъбсън има докторат по клинична психология и е експерт в областта на невролингвистичното пограмиране повече от 35 години. Експерт е по приложение на НЛП в образованието и обучението и е автор на първата книга на тази тема, както и на четири други книги. Обучава и консултира професионалисти, учители и родители по целия свят.