Аз те чувам, разбирам и съм твой приятел, детето ми! - Олга Маховска

Аз те чувам, разбирам и съм твой приятел, детето ми!
Автор: Олга Маховска
Обем: 208 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Гнездото"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-10-09
Нашата цена: 11.74 лв
 

Книгата не е в наличност
7 правила на успешните майки

Ако искате вашето дете да успее в живота и да се превърне в щастлив човек, научете го на следното:

• възприемчивост към всичко ново;

• умение да фантазира;

• целеустременост;

• оптимизъм;

• широк кръгозор;

• умение да комбинира;

• способност да съчувства и разбира другите.

Олга Маховска е известен руски психолог-изследовател и писател, кандидат на психологическите науки и сътрудник на Института по психология към Руската академия на науките.

Тя е автор на редица изследвания и книги в областта на детската и младежката психология, по които хиляди родители възпитават децата си. Много от книгите й са бестселъри и са преведени на различни езици. Първото заглавие на Олга Маховска, което излиза на българския пазар е "Аз те чувам, разбирам и съм твой приятел, детето ми!"

Други сфери, обект на интересите й са семейната психология, психология на емиграцията, мултикултурни анализи и др. Две от най-нашумелите й заглавия "Роби на любовта, или резервната жена" и "Мъжът като загадка. Защо първо не иска да се жени, а после се развежда?" вече са част от портфолиото на издателство Gnezdoto. (Очаквайте през м. ноември 2016 г.) Творчеството й включва и няколко съвременни любовни романа.

Олга Маховска провежда различни изследвания и изнася лекции по целия свят в рамките на международни научни програми на Русия, Франция и САЩ. Тя е и програмен директор на телевизионния образователен проект „Улица Сезам в Русия", провеждала е международни кръгли маси в Париж, Москва, Сиатъл, водила е собствена програма за родители.

Маховска често е канена като коментатор и консултант в различни телевизионни и радио предавания, както и в семинари и обучения. За работата си е отличена с редица международни и национални награди.

Писател, коментатор и пътешественик, в свободното си време Олга Маховска пише есета и свири на цигулка.