От Нула до Едно. Размисли върху стартъпите или как да изградим бъдещето - Питър Тийл, Блейк Мастърс

От Нула до Едно. Размисли върху стартъпите или как да изградим бъдещето
Автор: Питър Тийл, Блейк Мастърс
Обем: 212 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Книгомания"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-10-19
Нашата цена: 12.74 лв
 

По-лесно е да се имитира, отколкото да се сътвори нещо ново. Когато развиваме нещо, което вече знаем, се придвижваме от 1 към n. Но всеки път, когато създаваме нещо ново, се придвижваме от нула към едно. Изобретението е дискретен акт, тъй като в момента на сътворяване, резултатът е единичен, нов и непознат. Тази книга се занимава именно с този момент.

„Когато човек, склонен да поема рискове, напише книга, прочетете я. Става ли дума за Питър Тийл, прочетете я два пъти. Или за по-сигурно, три пъти. Това е класика.” – НАСИМ НИКЪЛЪС ТАЛЕБ, автор на „Черният лебед”

„Тази книга носи съвсем нови и свежи идеи как да създаваме стойност.” – МАРК ЗУКЪРБЪРГ, главен изпълнителен директор на Facebook

“Питър Тийл е основал множество преуспели компании, а „От нула към едно’ ни обяснява как да го направим и ние.” – ИЛЪН МЪСК, изпълнителен директор на SpaceX и Tesla

Питър Тийл е съосновател на PayPal и Palantir, пръв външен инвеститор във Facebook, финансирал е компании като SpaceX и LinkedIn, и е основал фондацията Thiel Fellowship, която окуражава младежите да поставят знанията над обучението.