Оръжията на боговете. Книга 7 от Какво скриха от нас - Ник Редфърн

Оръжията на боговете. Книга 7 от Какво скриха от нас
Автор: Ник Редфърн
Обем: 208 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Atea Books"
Мека подвързия
Дата на включване: 2016-10-29
Нашата цена: 13.11 лв
 

Как древни извънземни цивилизации почти унищожиха Земята

Дали японските градове Хирошима и Нагасаки са първите жертви на атомната бомба през 1945 г. – най-разрушителната сила, създадена от човека на нашата планета?

Или са последните в дългата поредица от събития, подобни на Армагедон?

Възможно ли е нашата цивилизация да е само една от многото?

Дали преди десетки или стотици хиляди години предишните култури не са се зародили, развили и процъфтели, само за да постигнат самоунищожение със същата атомна технология?

Книгата задава спорни и провокиращи мисълта въпроси. Авторът предполага, че тайната на атома отдавна е била разгадана и някои древни цивилизации са паднали в собствения си капан. Други пък може да са унищожени от враждебни извънземни с аналогични ядрени арсенали.

Къде са доказателствата? Отговорът е шокиращо прост: навсякъде! Само трябва да знаете къде да ги намерите – в библейските градове Содом и Гомор, в древния пакистански град Мохеджо Даро, в кратера Лонар в Индия, в откровенията в санскритските саги Рамаяна и Махабхарата.

Ник Редфърн е журналист и автор на повече от 30 книги, свързани с конспиративни теми и неразкрити мистерии. Той е чест гост в много телевизионни канали и програми, включително телевизията Fox News; предаването Не от този свят на Би Би Си; научнофантастичния канал Proof Positive; програмата Полета на страха на Space Channel; предаванията на History Channel: Американска книга на тайните, Извънземни от древността и Ловци на НЛО; програмата Необяснимите файлове на канал Science; предаването Паранормално на National Geographic Channel и предаването Обратно броене на телевизия MSNBC с водещ Кийт Oлберман. Роден във Великобритания, Ник живее в

покрайнините на Далас, Тексас.