Химикът/твърда корица - Стефани Майър

Химикът/твърда корица
Автор: Стефани Майър
Обем: 600 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Сиела"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2017-02-24
Нашата цена: 19.69 лв
 

ОТ АВТОРА НА СВЕТОВНИТЕ БЕСТСЕЛЪР СЕНЗАЦИИ "ЗДРАЧ" И "СКИТНИЦА"!

В този завладяващ трилър бивш агент трябва да поеме един последен случай, за да изчисти името си… и да спаси живота си.

Тя работеше за американското правителство, но малцина знаеха това. Експерт в своята област, тя бе една от най-строго пазените тайни на секретна агенция – агенция, която дори няма име. И когато те решиха, че вече не им е нужна, дойдоха за нея без предупреждение.

Сега тя рядко се застоява където и да е и използва различни имена. Те са убили всеки човек, на когото тя се е доверявала, но нещо, което знае, все още я прави мишена. Те я искат мъртва – и то бързо.

Когато нейният бивш ръководител ѝ предлага шанс за спасение, тя разбира, че това е единствената възможност да оцелее. Но това означава да поеме една последна задача от старите си работодатели.

За неин ужас информацията, до която се добира, я поставя в още по-кошмарно положение. Предстои най-тежката битка на живота ѝ, а единственият ѝ съюзник – мъж, с когото едва се е запознала – само усложнява шансовете ѝ да оцелее. Дали ще успее да се скрие от опасността? Или ще трябва да използва уменията си по начин, за който не е и мечтала?

В първия си трилър световната сензация Стефани Майър („Здрач“, „Скитница“) създава страховита, но и впечатляваща нова героиня и сцени на главозамайващ екшън. И показва още веднъж защо е една от най-продаваните световни писателки.