Шифърът на Леонардо - адаптация за ново поколение читатели - Дан Браун

Шифърът на Леонардо - адаптация за ново поколение читатели
Автор: Дан Браун
Обем: 376 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Бард"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2017-03-02
Нашата цена: 20.24 лв
 

АДАПТАЦИЯ НА НАЙ-ИЗВЕСТНИЯ БЕСТСЕЛЪР В СВЕТА ЗА МЛАДИТЕ ЧИТАТЕЛИ

Мегаселърът на Дан Браун вече е достъпен за новото поколение читатели. Тази адаптация за младежи е идеалният начин да се подготвите за "Произход" - последния роман за Робърт Лангдън. Изданието включва над двайсет цветни снимки на вълнуващи места и произведения на изкуството!

Най-великата конспирация през последните две хиляди години най-после ще бъде разбулена.

Професорът по религиозна символика в Харвард Робърт Лангдън е в Париж, където изнася лекция. На приема след нея той трябва да се срещне с прочут уредник в световноизвестния музей Лувър, но той така и не се появява. Същата нощ полицията събужда Лангдън и му съобщава, че уредникът е открит мъртъв. Отвеждат го в Лувъра, където професора открива, че на местопрестъплението са оставени загадъчни указания.

Така започва надбягване с времето, като Робърт Лангдън се превръща в заподозрян и с помощта на френската криптоложка Софи Нево трябва да разгадае низ от тайнствени "ключове", оставени специално за тях. Ако Робърт и Софи не се справят със загадката навреме, една древна истина ще бъде изгубена завинаги - а самите те ще се окажат случайни жертви на тази добре пазена тайна.

Това издание ще припомни на всички фенове защо "Ню Йорк Таймс" обяви "Шифърът на Леонардо" за "съвършения блокбъстър".

Включва двайсет цветни илюстрации.

С предговор от Дан Браун.