Бизнес компас за Германия. Как да работим с немски партньори и колеги - Евгения Вебер

Бизнес компас за Германия. Как да работим с немски партньори и колеги
Автор: Евгения Вебер
Обем: 112 стр.
Формат в мм.: 100х190
Издател: ИК "Рива"
Мека подвързия
Дата на включване: 2017-03-05
Нашата цена: 13.65 лв
 

Българите приемат позитивно немския стил на работа. Ценят високо качества като: ефикасност, точност, надеждност и дисциплинираност. Но често в бизнес комуникацията с немци се случват недоразумения поради непознаване на някои културни особености.

Книгата е посветена на спецификите на работа с немски клиенти, доставчици и колеги. Необходимо е да сте убедителен и солиден бизнес партньор за съвместна работа, трябва да представите професионално както своя висококачествен продукт, така също и фирмата си.

Тук ще научите кои са важните аргументи за немската страна и как да ги поднесете, за да пос- тигнете желания резултат. Практичната информация за немската бизнес култура ще помогне с лекота да избегнете недоразумения и да преодолеете културните различия – от първия контакт до успешната работа с фирми от Германия.

„Тази книга ще Ви помогне да погледнете зад кулисите, ще получите ценна информация от първа ръка, за да можете да се справите по-добре с типичните предизвикателства при навлизането на немския пазар.“

Тим Курт
Президент на Германо-българската
индустриално-търговска камара

„Книгата ще помогне на своите читатели да намерят и подредят отделните части на пулсиращата германска икономическа картина – авторката г-жа Евгения Вебер и издателство „Рива“ са подбрали точната информация, за да може това да се осъществи.“ д-р Мариана Чолакова
Почетен консул на
Федерална република Германия – Пловдив
Представител на Германо-българската индустриално-търговска камара – Пловдив