Любопитството забранено! - Ерих фон Деникен & Co

Любопитството забранено!
Автор: Ерих фон Деникен & Co
Обем: 382 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Дилок"
Мека подвързия
Дата на включване: 2017-03-19
Нашата цена: 20.93 лв
 

Дали обитатели на други планети са посещавали Земята преди хиляди години? "Официалната" наука оспорва това. Безброй нови открития, изследователски резултати и други сведения, които ви предлага настоящата книга, показват обратното.

- В анадолската местност Гьобекли тепе е разкопано монументално съоръжение. То е около 6000 години по-старо от пирамидите в Гиза. В конструкцията му са поместени каменни блокове с тегло над 50 тона. Как хората от каменната ера са могли да извършат подобна невероятна дейност?

- Близо до Белград местните жители открили каменна сфера, върху която с изключителна прецизност са гравирани съзвездията от палеолитния небосвод. И защо има толкова много скални рисунки, на които се разпознават индивиди с шлемове на астронавти?

- Едно предание на индианците мапуче съобщава за двама млади мъже, които предупредили техните прадеди за голям потоп. На раздяла се оттеглили на една "планина, която стояла на четири крака". Тя се раздвижила и светкавично отлетяла към небето. Космически кораб?

Придружете авторите из различни страни и епохи, за да видите зрелищни находки и да натрупате любопитни познания! Ще научите например следното:

- Какво ни разказва за извънземните контакти гроб КВ17 от египетския Абидос?

- Защо едно кълбо, открито в земен пласт на възраст десет милиона години, не може да има земен произход?

- Защо едно трудно забележимо откритие опровергава еволюционната теория?

***

Докторът на историческите науки Ерих фон Деникен е роден през 1935г. в Швейцария и е сред най-прочутите автори на специализирана литература в света. След публикуването на бестселъра Спомени от бъдещето (1968) неговите 38 книги, филми и телевизионни сериали са преведени на 32 езика. Тиражът на произведенията му по света надхвърля 65 милиона екземпляра. Много от книгите му са филмирани и по негови идеи са заснети интересни сериали. Изследователските му трудове са отличени по цял свят.