Докато аз и ти сме едно. От зачатието до раждането. Дневник-Пътуване - Росица Божкова-Михайлова

Докато аз и ти сме едно. От зачатието до раждането. Дневник-Пътуване
Автор: Росица Божкова-Михайлова
Обем: 312 стр.
Формат в мм.: 170х210
Издател: ИК "Изток Запад"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2017-03-25
Нашата цена: 22.75 лв
 

Това е книга дневник, чиято основна цел е да съпътства бременната жена в уникалния процес по сътворяване на новия живот. На страниците ù бъдещата майка ще може да проследи развитието на бебето – седмица по седмица. Ще открие полезна информация, идеи, творчески задачи и упражнения, които ще ù помогнат да изгради силна духовна връзка с нероденото си дете. Ще се научи да трансформира негативните навици, мисли и емоции и така ще помогне за изграждането на благороден характер у своето дете. Ще се подготви – физически и емоционално – за кулминацията на тези девет месеца – раждането.

Съчетала знанието на Запада с мъдростта на Изтока, тази необикновена книга приканва бременната жена да участва съзнателно в най-голямото чудо – сътворяването на живота. Специално създадена да я съпътства в процеса на превръщането ù в майка, тя ще ù помогне да преживее и съхрани най-вълшебното време – докато тя и бебето са едно.

Авторката Росица Божкова-Михайлова е майка на три деца, психолог, йога инструктор и дула, фасилитатор на групи за себеразвитие и курсове за бременността и раждането. Книгата е плод на десетгодишна опитност в работата ù с бъдещите майки, като синтез на техните въпроси, търсения и нужди.