Събуди се и живей! - Дороти Бранд

Събуди се и живей!
Автор: Дороти Бранд
Обем: 168 стр.
Формат в мм.: 130х195
Издател: ИК "AMG Publishing"
Мека подвързия
Дата на включване: 2017-04-30
Нашата цена: 8.60 лв
 

Енергията и усилията, които хвърляме, за да реализираме неуспехите си, биха могли да ни донесат сигурен успех.

Една съвсем проста формула може да промени отношението ви към света – действайте така, сякаш е невъзможно да се провалите.

„Очарователна книга – пролетното ободряване, от което доста от нас се нуждаят.“ – Chicago Tribune

Според Дороти Бранд хората живеят много под нивото, на което са способни, а често решенията на най-големите проблеми са пред очите им. Тя споделя 12 дисциплини за промяна в положителна посока, като в основата стои справянето с естествената готовност на човек да саботира собствения си успех.

Публикувана за пръв път през 1936 г., „Събуди се и живей!“ запазва своята актуалност и се нарежда по популярност до произведения като „Мисли и забогатявай“ на Наполеон Хил и „Как да печелим приятели и да влияем на другите“ на Дейл Карнеги.

„Изключително разумна и практична книга.“ – The New York Times Book Review

Дороти Бранд (1893 – 1948) е американски журналист, автор и инструктор по писане. Книгата ѝ „Събуди се и живей!“ веднага получава обществено признание като качествен труд в областта на личностното развитие, а през 1937 г. 20th Century Fox създава едноименен мюзикъл по нея. С продадени над 2 милиона екземпляра, „Събуди се и живей!“ се е доказала като значимо произведение за човека, който иска да се пребори със заложените капани в ума си и да подобри живота си.