Приключи сделката и забогатей внезапно - Марко Робинсън

Приключи сделката и забогатей внезапно
Автор: Марко Робинсън
Обем: 256 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК ""
Мека подвързия
Дата на включване: 2017-04-30
Нашата цена: 15.99 лв
 

"Книгата "Приключи сделката и забогатей внезапно" не се отнася само до реализирането на успешни сделки, тя спомага да натрупате увереност и самочувствие - Това е невероятно!"

Вестник Sun

„Разширената версия на книгата "Приключи сделката и забогатей внезапно" е едно задължително четиво, за всеки който иска да усъвършенства търговските си умения и най-вече, за всеки който иска да подобри качеството на живота си и да стане по-успешен."

Списание TimeOut KL

„...ако търсите начин да станете най-добрите в продажбите, Марко е човекът, който разбира най-добре похватите на търговската комуникация от всички хора, които съм срещал по света - точка! Ще Ви помогне да отключите пълният си потенциал, който ще Ви помогне да реализирате успешен бизнес и да придобиете вашето лично богатство."

Патрик Чан, Интернет Милионер и автор на бестселъра

„72 Начина Да Направите Печалба от Интернет"

В неговия неповторим стил, Марко споделя с вас своята Н.О.В.А. концепция за техниките на търговската комуникация в 21-ви век, които ще Ви помогнат да увеличите продажбите си до 24 часа и ще Ви изстреля към печалбите на седемцифрени суми за минимален период от време! Защото единственият път е нагоре!