Бърза и надеждна прогностика. Приложна космобиология - Рейнолд Ебертин

Бърза и надеждна прогностика. Приложна космобиология
Автор: Рейнолд Ебертин
Обем: 96 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Лира Принт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2017-04-30
Нашата цена: 9.10 лв
 

Книгата е практически наръчник, който показва методиката, разработена от Рейнолд Ебертин, за астрологическа прогностика – а именно, как да определим точния момент за „задействане“ на определен космически модел, откриваем в наталната карта. Космобиологията използва следните три метода, чието използване е изобразено с примери в тази разработка:

1. Прогресивните аспекти, които се изчисляват чрез използване на формулата „един ден = 1 година от живота“.
2. Използването на слънчевата дъга. Звездните тела напредват с дъгата на Слънцето по формулата: 1 градус от дъгата на Слънцето = 1 година от живота.
3. Транзитите. Откриват се чрез съпоставяне на текущата позиция на звездните тела, откриваема в ефемеридите за настоящата година, спрямо поставянията им в рождената карта.
С помощта на тези основни методи почти всяка непредвидена случка, изживяна от човек, може да бъде предсказана, както демонстрира авторът в приложените 36 практически разработени примера.

Рейнолд Ебертин е астролог, изследовател, който доразвива и прилага нашироко в практиката си срединните точки и 90-градусовата скала на четвъртата хармоника, залегнали в основата на науката космобиология. Ебертин неуморно поощрява медицинското приложение на астрологията – като средство за диагностика, превенция и удачен избор на време за насрочване на операции.
Поради многогодишните му изследвания върху връзката между анатомичните съответствия и зодиакалните градуси, и заради обоснованото използване на полупунктовете, Ебертин е смятан за основателя на съвременната космобиология.
На българския читател вече са известни неговите класически разработки „Комбинацията на звездните влияния“, „Неподвижните звезди“, „Транзитите: кои са подходящите за вас дни“, „Астрологическо лечение“.