Вълшебното ключе. Упражнения по математика за целодневно обучение и самоподготовка вкъщи в 1. клас - Румяна Неминска, Мариана Ачева, Катя Георгиева

Вълшебното ключе. Упражнения по математика за целодневно обучение и самоподготовка вкъщи в 1. клас
Автор: Румяна Неминска, Мариана Ачева, Катя Георгиева
Обем: 116 стр.
Формат в мм.: 200х260
Издател: ИК "Просвета"
Мека подвързия
Дата на включване: 2017-05-29
Нашата цена: 5.37 лв
 

Книгата не е в наличност
Утвърдилото се през годините помагало „Вълшебното ключе. Упражнения по математика за целодневно обучение и самоподготовка вкъщи в 1. клас” вече е преработено в съответствие с новата учебна програма по математика за 1. клас.
В него ще откриете познатите достъпни и забавни задачи с лабиринти и игри, скрити картинки, задачи за досещане и съобразяване. Промените в програмата по математика за 1. клас наложиха добавянето на 6 изцяло нови урока, свързани с изучаването на числата 10, 20, 30, ... 100 и действията събиране и изваждане с тях. Включени са и задачи за разпознаване на връх и страна на триъгълник, квадрат и правоъгълник, както и такива за чертане на геометрични фигури в квадратна мрежа.
Преработеното „Вълшебно ключе по математика в 1. клас” запазва своята основна роля да улеснява усвояването на математическите знания от първокласниците и да развива тяхната логика и съобразителност. От учебната 2016/2017 г. то ще се превърне и в незаменим помощник на учителя, тъй като е второто помагало от поредицата допълнителни материали, с които издателство „Просвета“ ще помогне на учителите да преподават по новите програми със старите учебници.