Човекът сянка - Коуди Макфейдън

Човекът сянка
Автор: Коуди Макфейдън
Обем: 448 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Сиела"
Мека подвързия
Дата на включване: 2017-07-09
Нашата цена: 14.53 лв
 

Един от най-страховитите трилъри на лятото – „Човекът сянка” е началото на поредицата за ловеца на серийни убийци Смоуки Барет, жена с обезобразено лице и погубено от един луд семейство. Първият ѝ случай я сблъсква с гениален убиец, който се смята за наследник на Джак Изкормвача. Книгата е заредена с адреналин и кървави детайли от света на преследването на чудовища с човешки облик.

До момента са излезли пет книги от поредицата, които само в Германия са продали общо 3,5 милиона копия, абсолютно безпрецедентен успех.

„Сграбчва за гърлото и те отвежда на едно адско пътуване!”
Фей Келерман

Специален агент Смоуки Барет преследваше най-опасните същества на планетата – серийните убийци. Тя беше една от най-добрите, умел и безпощаден ловец на чудовища, докато един луд не се зае с нейното семейство.
Той измъчва и уби съпруга и дъщеря ѝ пред очите ѝ. Обезобрази лицето ѝ. Запрати я в ада. Но тя оцеля.
Сега Смоуки желае отново да вдигне оръжието си само за да постави студеното му дуло между устните си и да дръпне спусъка.
Но се появява последен шанс за изкупление.
Побъркан гений, обявил се за наследник на Джак Изкормвача, започва да избива по жесток начин красиви жени с еротични сайтове в интернет. Запис на издевателството над една от жертвите, някогашната най-добра приятелка на Барет, ѝ е изпратен като ясно предизвикателство.
През всичките си години във ФБР Смоуки никога не се е изправяла срещу такъв изверг. Той заплашва не само нея, но и всички от екипа ѝ. И трябва да бъде спрян на всяка цена.

„Защото дишаш и ходиш, а и защото злото съществува. Защото космическите зарове са били хвърлени и ти си станал излишен. Господ или е забравил за теб в този ден, или това е част от Големия му план, сам си избери кое ти харесва повече. Истината е, че лоши неща се случват всеки ден и днес просто е дошъл твоят ред.”