Все още чувам тази музика - Анес Мартен-Люган

Все още чувам тази музика
Автор: Анес Мартен-Люган
Обем: 376 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Ера"
Мека подвързия
Дата на включване: 2017-07-19
Нашата цена: 14.55 лв
 

Янис и Вера изживяват мечтата си! Бракът им е повече от щастлив, все още са влюбени и имат три прекрасни деца. Янис работи заедно с брата на Вера, докато не получава изкушаващо предложение за мащабен проект. Клиентът е готов да инвестира огромна сума, а това ще постави страхотно начало на самостоятелен бизнес.

Окрилен от възможността и подкрепян от съпругата си, Янис се втурва да осъществи амбициите си. Неусетно те го понасят по безкрайна спирала от отговорности и задължения.

Идеалният живот изведнъж започва да се пропуква. Може ли Янис да се измъкне, без да повлече и Вера? Достатъчно силни ли са, за да устоят на натиска?

Анес Мартен-Люган създава една реалистична, изящна и вълнуваща история за амбицията, желанието за успех и необходимите жертви.

След 6 години практика като психолог Анес Мартен-Люган се посвещава на литературата и постига изключителен успех! Романите „Щастливите хора четат и пият кафе“, „Влюбените в книгите никога не спят сами“ и „Съжалявам, чакат ме“ докосват сърцата на милиони читатели по цял свят.