Пирът на зверовете - Доминик Мезон

Пирът на зверовете
Автор: Доминик Мезон
Обем: 432 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Милениум"
Мека подвързия
Дата на включване: 2017-08-05
Нашата цена: 19.78 лв
 

Корумпиран търговец на оръжие организира поредната пищна вакханалия в имението си. Мъжете – подкупни политици и покварени бизнесмени, носят маски на хищници, а жените са плячката. Преди обаче да може да произнесе приветственото си слово, домакинът започва да се дави в кръв. Непозната отрова е накарала органите му да експлодират.

Няколко дни по-рано загиналият получава заплашително писмо, подписано с причудливото прозвище Жудекс.

Когато още един магнат изпитва жестокостта на безмилостния убиец, целият изроден държавен и полицейски апарат изпада в паника. Майор Роси осъзнава, че в случай на провал точно той ще бъде най-удобната изкупителна жертва. За да спаси кожата си, Роси трябва да разчисти пътя на палача към най-високите нива в държавата, разядени от порока на властта.

Кой е отмъстителят, надянал птичата маска и черното наметало на знаменития герой от френските фейлетони, вдъхновил образа на съвременните супергерои? Каква е връзката му със световните хакерски групировки и анархистки движения? На чия страна са тримата братя бразилци, сеещи смърт навред в стремежа да си присвоят тайнствени погребални реликви?

"Пъстро сборище от герои, изкусителен коктейл от екшън и драма, задъхано темпо и блестящ стил."

Zone Livre

"Изкусно написан и заплетен роман, спиращ дъха от началото до края. Доминик Мезон демонстрира неоспоримo майсторство. Не пропускайте този пир, има по нещо за всекиго!"

Garoupe

"Сложно и мрачно полицейско разследване с участието на дълбоки и противоречиви образи. Невъзможно е да оставите този роман, освен ако не ви карат насила. Изключително сполучлив трилър от невероятен автор."

Le Mediateaseur

"Превъзходен трилър."

Emidreamsup