Бионсеграфика: илюстрирана биография на гения на Бионсе Ноулс - Крис Робъртс

Бионсеграфика: илюстрирана биография на гения на Бионсе Ноулс
Автор: Крис Робъртс
Обем: 256 стр.
Формат в мм.: 180х240
Издател: ИК "Книгомания"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2017-09-02
Нашата цена: 25.48 лв
 

Бионсе – представяне с една дума е достатъчно. Известна по целия свят, тя е повече от суперзвезда: тя е икона, чиято история е толкова вдъхновяваща, колкото придружаващите я статистики.

В тази новаторска илюстрирана биография впечатляващото израстване на Бионсе се изследва и ознаменува както никога досега, а красивите инфографики прославят невероятните й постижения. Тя е най-номинираната жена в историята на наградите „Грами“, сред десетте най-богати артисти със звукозаписи в света и една от стоте най-влиятелни личности на списание Time. Престижът й се простира далеч отвъд света на музиката.

Това е история на таланта и упорития труд, превърнали едно момиче от Хюстън, Тексас, с гласов диапазон четири октави в една от най-големите звезди на света. Това е историята как от водещ вокал на най-успешната момичешка R&B група става солова поп мегазвезда, обичана от своите почитатели, уважавана от своите колеги и възхвалявана от медиите. Това е поглед към невероятния успех, който Бионсе постига, без да прави компромиси с имиджа си, използвайки постоянно своите възможности и доказвайки, че почтеността и смирението могат да съжителстват със славата и богатството.

„Бионсеграфика“ е остроумна, елегантна смес от инфографики, зашеметяващи снимки и лични прозрения, която дава нова преценка на музиката, таланта и страстта на една от най-обичаните, най-коментираните и най-обаятелните жени в света.

Първата й група е Girls Thyme

Печели 22 награди „Грами“

11 милиона продадени копия от Dangerously in Love

Гласов диапазон от 4 октави

Destiny s Child е основана през 1997 г.

продадени 10,5 милиона копия от Single Ladies

53 номинации за „Грами“

1188 преобличания на сценични тоалети по време на турнето The Mrs. Carter Show World Tour