Сияйни висини - Катрин Макгий

Сияйни висини
Автор: Катрин Макгий
Обем: 384 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2017-10-07
Нашата цена: 15.38 лв
 

Продължението на бестселъра "Хилядният етаж"!

Ню Йорк, 2118 г. В Манхатън се издига суперкула на хиляда етажа, забележително чудо, което докосва небето. Сред високотехнологичния лукс и футуристичния блясък петима тийнейджъри пазят опасни тайни...

Лида е измъчвана от спомени за случилото се през най-кошмарната нощ в живота й. Готова е на всичко, за да скрие истината, дори това да означава да се довери на врага.

Единственото желание на Уот е да остави всичко в миналото... докато Лида не го принуждава отново да се заеме с хакерска дейност. Ще направи ли той нужното, за да се отърве от нея завинаги?

Райлин печели стипендия за училище на горните етажи и животът й се променя драстично. В това училище ще вижда момчето, чието сърце е разбила и което на свой ред е разбило нейното.

Ейвъри се измъчва от любовта си към единствения човек на света, когото не може да има. Отчаяно иска да е с него... независимо от цената. Появява се и Калиопи - тайнствена красавица, която пристига в Ню Йорк, готова да преобърне всичко. И знае точно откъде да започне.

Без да знаят, някой наблюдава всяка тяхна крачка и се готви за отмъщение. Само една погрешна стъпка може да доведе до падане от сияйните висини.

Вълнуващото продължение на бестселъра „Хилядният етаж“ предлага и драмата, и романтиката, и тайните, които изстреляха първата книга от поредицата сред бестселърите на „Ню Йорк Таймс“.